AeroPress XL
Související produkty
Detailní popis produktu
AeroPress XL – Velký kávovar pro ty, co to myslí s kávou vážně!
S novým AeroPress XL představujeme rozšířenou verzi jednoho z nejvíce ikonických kávovarů na světě. S touto novinkou můžete uvařit přibližně 500 ml lahodné kávy (celková kapacita je až 600 ml). AeroPress je skvělý pomocník pro začátečníky i pokročilé milovníky kávy. Tento výrobek spojuje výhody French Pressu, filtrové metody a tradičního kávovaru, což zajišťuje jednoduchou a rychlou přípravu aromatické kávy.
A navíc, tento geniální přístroj vám otevírá brány k nekonečným chutím kávy díky experimentování s dobou louhování, teplotou vody a jemným nebo hrubým mletím kávových zrn.
S AeroPress XL získáte přibližně 500 ml kávy během několika málo minut, což dostačuje na několik porcí. Navzdory své větší velikosti zůstává AeroPress XL kompaktní, umožňující vám připravit si kávu kdekoliv a kdykoliv. Další výhodou je odolný materiál, ze kterého je přístroj vyroben, což usnadňuje jeho údržbu.
Kromě toho obsahuje AeroPress XL karafu o objemu 600 ml vyrobenou z odolného průhledného Tritanu.
V současné době je AeroPress považován za jednu z nejzajímavějších alternativních metod přípravy kávy. Po celém světě se konají mistrovství v AeroPressu, kde se utkávají ti nejlepší.
Co najdete v balení: AeroPress XL, karafa Tritan, 100 papírových filtrů, míchátko na kávu, odměrka na kávu.
Vyrobeno v USA.
Návod na přípravu kávy v AeroPressu:
- Klasický způsob přípravy kávy
- Do AeroPressu vložte propláchnutý papírový filtr (do plastového držáku sítka) a zašroubujte.
- Položte AeroPress na šálek nebo nádobu do které budete nápoj připravovat.
- Namelte cca 17 g čerstvě upražené kávy (ideálně z pražírny BotaCoffee). Zvolte jemnější mletí.
- Zalijte kávu v AeroPressu nejlépe filtrovanou vodou o teplotě cca 93°C
- Promíchejte a počkejte 10 sekund.
- Vložte (navlhčený) píst a plynulým tlakem protlačte kávu do šálku (nádoby).
- Obrácený způsob přípravy kávy
- Postavíme AeroPress na píst (píst musí být vsunut do těla).
- Přidáme čerstvě namletou kávu (ideálně z pražírny BotaCoffee) v množství cca 17 g. Zvolte hrubé mletí.
- Kávu lehce zalijeme nejlépe filtrovanou vodou o teplotě cca 93°C, promícháme a dolijeme zbytkem vody.
- Necháme kávu extrahovat. Dle hrubosti mletí 30 s. až 2 minuty. Čím hruběji mletá, tím delší čas.
- Zašroubujeme filtr s držákem sítka a rychle otočíme na šálek.
- Plynulým tlakem protlačte kávu do šálku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | AeroPress |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce:
Aeropress, Inc., 1121 San Antonio Rd, STE B101 , 4303 Palo Alto, CA, United States; e-mail: intlsales@aeropress.com
Importer do EU:
All Good S.A., 24i Mazowiecka u9, 78-100 Kołobrzeg, Poland; e-mail: productsafety@coffeedesk.com