Espresso Decaf Carbonic Natural - bezkofeinová

Novinka Minimální acidita Tmavě pražená
Značka: BotaCoffee
99 Kč od 99 Kč –4 % - - - - - - - až –4 %
BotaCoffee Espresso Decaf Carbonic Natural v balení 250 g
99 Kč od 99 Kč –4 % - - - - - - - až –4 % 95 Kč 289 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 1 059 Kč od 95 Kč 85 Kč bez DPH 258 Kč bez DPH 267 Kč bez DPH 267 Kč bez DPH 267 Kč bez DPH 267 Kč bez DPH 267 Kč bez DPH 946 Kč bez DPH od 85 Kč bez DPH 1 357 Kč / 1 kg 1 156 Kč / 1 kg 1 196 Kč / 1 kg 1 196 Kč / 1 kg 1 196 Kč / 1 kg 1 196 Kč / 1 kg 1 196 Kč / 1 kg 1 059 Kč / 1 kg
Skladem - upražíme po objednání Skladem - upražíme po objednání Skladem - upražíme po objednání Skladem - upražíme po objednání Skladem - upražíme po objednání Skladem - upražíme po objednání Skladem - upražíme po objednání Skladem - upražíme po objednání Zvolte variantu
Velikost balení ?
Zrnkovou nebo mletou?
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
22.11.2024 22.11.2024 22.11.2024 22.11.2024 22.11.2024 22.11.2024 22.11.2024 22.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Lahodná bezkofeinová espresso směs s vůní mléčné čokolády. Čokoládově hořká chuť doplněná vyšší sladkostí s tóny melasy a oříšků, bez acidity. Ideální pro milovníky silné kávy, kteří si chtějí dopřát bohatou chuť bez kofeinu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Káva byla zbavena kofeinu velice šetrnou a 100% přírodní metodou CO2.

Jak funguje proces výroby bezkofeinové kávy pomocí metody CO2?

  1. Příprava kávových zrn: Nejprve se kávová zrna máčí ve vodě, což způsobí jejich zvětšení a otevření pórů.

  2. Dekofeinace pomocí CO2: Poté se zrna umístí do speciální nádoby, kde se vystavují vyššímu tlaku a zvýšené teplotě. CO2 se vytlačí do nádoby a přemění se na superkritický stav. Ve svém superkritickém stavu má CO2 vlastnosti mezi plynem a kapalinou, což mu umožňuje proniknout do pórů kávových zrn a rozpustit kofein.

  3. Oddělení kofeinu od CO2: Poté, co se kofein rozpustí v CO2, je směs přenesena do jiné nádoby, kde se tlak a teplota změní, čímž se kofein oddělí od CO2. CO2 se poté může znovu použít v procesu dekofeinace. Kofein se dále využívá ve farmaceutickém průmyslu, nebo v doplňcích stravy.

  4. Kávová zrna se zbaveným kofeinem: Po oddělení kofeinu jsou kávová zrna zbavená kofeinu. Tyto zrna si zachovávají většinu svého původního aromatu a chuti, což je výhodou oproti jiným metodám dekofeinace.

  5. Konečné zpracování: Kávová zrna se zbaveným kofeinem jsou dále zpracovávána stejným způsobem jako běžná kávová zrna. Putují k nám do pražírny BotaCoffee, my Vám je upražíme, zabalíme a zbytek je už na Vás.

Celkově je proces dekofeinace pomocí CO2 poměrně složitý, ale umožňuje zachování většiny charakteristických vlastností kávy bez kofeinu.

 

Odrůda: 100% arabica

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva bez kofeinu přímo z pražírny kávy
Záruka: 1 rok
Odrůda kávy: Bezkofeinová Arabica
Stupeň pražení kávy: Tmavě pražená
? Vůně před zalitím: Mléčná čokoláda.
Vůně po zalití: Hořká.
? Chuť: Vyšší sladkost, vyšší hořkost, melasa, hořká čokoláda, nugát, nádech ořechů, kořeněná, bez acidity.
? Dochuť: Sladká, kořeněná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce: BotaCoffee s.r.o.
Ant. Procházky 23/24
62300 Brno
Czechia