Gaggia páka s dřevěnou rukojetí - dvojvýpusť, jasanové dřevo
Související produkty

Tamper od proslulého italského výrobce kávovarů a kávového příslušenství Gaggia.

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...

Gaggia Classic E24 se pyšní novým mosazným bojlerem s o 25 % vyšší kapacitou, lepší tepelnou stabilitou, profesionální parní tryskou i pákou – ideální volba pro přípravu...
Detailní popis produktu
Gaggia páka s dřevěnou rukojetí z jasanového dřeva - dvojvýpusť
Páka s dvojvýpustí s rukojetí z jasanového dřeva. Na přední straně rukojeti je vyraženo logo Gaggia.
Průměr páky je 58 mm.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Baristické doplňky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Typ příslušenství: | Páky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.